Storytime

Hoe ik als koukleum de winter overleef.

Winter, de tijd van het jaar waar ik als een echte koukleum altijd een beetje tegenop zie. Het gevoel van gezellige warmte lijkt voor mij vaak ver weg, ondanks alle tips en tricks die ik probeer toe te passen. Gelukkig heb ik een aantal dingen ontdekt die me helpen om de winter dragelijk te maken.

Ten eerste is er thermo-kleding. Misschien niet de meest glamoureuze oplossing, maar wel ontzettend effectief. Zo draag ik nu bijna constant mijn thermobroek onder mijn kleding, of ik nu naar mijn werk ga of gezellig op de bank zit.

Een andere tip die ik altijd toepas, is het dragen van meerdere lagen kleding. Mijn bovenkleding bestaat tijdens de winter uit minstens drie lagen: een hemdje, een shirt en een trui. Hierdoor kan ik makkelijker aanpassen aan de temperatuur, en houd ik mezelf lekker warm.

Als ik naar buiten moet, trek ik nog een dikke jas, een sjaal, een muts en handschoenen aan. Zo ben ik helemaal beschermd tegen de koude winterse elementen.

Naast kleding, zijn er nog een aantal andere dingen die me helpen om de koude dragelijk te maken. Zo zet ik de verwarming in mijn huis of werkplek lekker hoog, al is dit met de hoge energieprijzen nu wel een dingetje. Ook pikant eten en warme dranken, zoals gemberthee met citroen en honing, zorgen voor een klein warmtegevoel.

Dus, als jij ook een echte koukleum bent, probeer dan eens een aantal van deze tips uit. Misschien dat jij de winter dan ook een stuk dragelijker kunt doorstaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.