finally run-blogs,  Uncategorized

mijn 3 favoriete loopgadgets van het moment

Zoals jullie misschien al weten: ik ben verzot om alle gadgets die met het hardlopen te maken hebben. Zo heb ik al een box die helemaal uitpuilt met van alle soorten gadgets: drinkbanden, rugzakken, horloges, oortjes…noem maar op. Wat mijn favoriete gadgets van het moment zijn (nu ja dit wisselt nogal es, zoals de seizoenen), lees je nu.

Garmin forerunner 235

Met stip op nummer 1 (en dit voor al heel lange tijd): mijn sporthorloge Garmin forerunner 235. Ik ben verzot op cijfertjes dus deze bezorgt me die met hopen. Niet enkel voor het hardlopen, maar ook mijn slaap, andere beweging … en zelfs mijn menstruatiecyclus (nu ja dit doet de app garmin connect). Handig toch.

Het grote voordeel van mijn garmin vind ik dat ik mijn trainingen erin kan zetten. Zo moet ik onderweg niet denken wanneer moet ik nu versnellen/vertragen. Gewoon luisteren naar de biepjes. Ook nadien krijg ik dan een mooi overzicht van de verschillende trainingblokjes.

Mijn bluetooth oortjes

Met muziek hardlopen, ik weet het, het blijft een dingetje voor sommigen. Toch loop ik het liefst met muziek in mijn oren. Correctie: in 1 oor, ik steek altijd maar 1 oortje in. Zo kan ik zeker mijn omgeving nog horen. Het probleem wat ik meestal had, was dat de meeste oortjes niet goed zaten (kleine oortjes hier) of het geluid zat niet goed. En dan die draad naar je gsm, super irritant.

Echter heb ik nu de ideale oortjes gevonden: jaybird freedom 2. Lekker kleine oortjes met een staartje, zodat ze goed in je oren passen. De bas klinkt er goed door (belangrijk voor mijn metal muziek hoor) en geen draad naar de gsm. Voorlopig zijn dit echt mijn favoriete oortjes

Mijn zonnebril

Niet echt een loopgadget misschien maar ik had jullie er drie beloofd he (ook omdat een oneven getal aantrekkelijker is in de titel volgens een cursus blog schrijven).
Mijn zonnebril dus. In de zomer als ik buiten kom, staat ie op mijn neus. Ook als het bewolkt is. Mijn oogjes zijn nogal gevoelig aan licht en mijn zonnebril heeft de juiste tint. Hij verduistert niet echt, ik kan hem zelfs bij valavond ophouden. Het is eerder alles een beetje temperen, zachter maken. Natuurlijk is hij op sterkte, want anders liep ik pardoes overal tegen.

Zo dit zijn mijn ‘drie’ favoriete loopgadgets van het moment. Wat zijn jullie favoriete gadgets? Laat het me in de commentaar weten.

Liefs Linda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.