Linda

Mijn naam is Linda Meeus.  en woon in Turnhout, een stadje in de Antwerpse Kempen.

Ik ben vele jaren terug begonnen met sporten en fit te worden in het algemeen. Langzaamaan begon de liefde voor het hardlopen de overhand te krijgen. Hieruit is Finally Run met de slogan: ‘Find your inner diva, go running’ ontstaan. Echter door een oude blessure en operatie moest ik mijn hardloopschoenen aan de wilgen hangen. Langs de ene kant vond ik dit vreselijk jammer. Echter, langs de andere kant, ben ik wel zo ver gekomen dat ik kan zeggen: eigenlijk maakt het niet zoveel uit dat ik niet meer kan hardlopen.

Gedaan met hardlopen zorgde wel dat al mijn toekomstplannen over het hardlopen in het water vielen. Ik was geen snelle loopster, echter heb ik wel een paar halve marathons gelopen en zelfs een hele. Ik had graag nog een paar hele en halve marathons in binnen- en buitenland gelopen. Hardlopen was mijn passie en mijn leven stond grotendeels in het teken van trainen. Het werd tijd dat ik mezelf terug ging uitvinden. Daarom heb ik een nieuwe blog gestart. Zodat ik met een nieuwe lei kon starten. Er is echter wel 1 les wat ik doorheen al die jaren ontdekt heb.

Doorheen de jaren heb ik mezelf gevonden, waardoor ik echt kan zeggen: ‘dit ben ik’ Niet perfect, hier en daar een hoekje af, maar dit is oké.

Tegenslagen in het leven, daar heb ik er al zoveel van kunnen overwinnen. Het hardlopen is niet meer de rode draad in het leven. Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Eentje waarin ik oude liefdes terug ga herontdekken en op zoek ga naar nieuwe liefdes. Ik ben klaar voor het volgende avontuur in mijn leven, ga je samen met mij het avontuur aan?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.