gezond en fit,  Storytime

Mijn allereerste wandelschoenen

Groot nieuws: ik heb mijn allereerste ‘echte’ wandelschoenen gekocht.

Sinds ik afscheid genomen heb (nu ja, nog stilletjes bezig afscheid aan het nemen) van het hardlopen, waren mijn hardloopschoenen nog niet werkloos. Mijn rondjes rond de blok deed ik gewoon op mijn hardloopschoenen. Die zaten soepel en waren breed genoeg voor mijn olifantenpootje.

In het begin waren de rondjes klein. Langzaam werden ze iets groter. Toen begon ik te merken, hmm die hardloopschoenen zijn toch niet gemaakt om te wandelen. Toch lag ik er niet echt van wakker. Totdat ik ineens een mailtje zag langskomen: een wine walk (en run maar hier lees ik gewoon even over) eind augustus in het Hageland.

Zou ik…? Tuurlijk. Ik ga mezelf terug een doel opleggen. Een wandeldoel nog wel. De afstand is momenteel nog wat twijfelachtig: 8,5 km of 13,5 km. Dat zal van de revalidatie en de training afhangen.

Maar als ik nu eenmaal echt ga wandelen, gaan mijn hardloopsloefkes niet echt meer gaan. Dus op pad voor wandelschoenen. Wat een keuze hierin zeg. Gelukkig was er ook hier advies te verkrijgen idem als je nieuwe hardloopschoenen zou aanschaffen.

De hardloopschoenen zijn ingeruild voor mijn nieuwe wandelschoenen, het doel is gesteld. Nu kilometers maken tegen eind augustus. Op naar een nieuw avontuur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.