finally run-blogs,  Uncategorized

3 cadeautips voor je lopende partner/familielid

Ondanks dat we volop in coronatijdperk leven, breekt toch weer de tijd van het jaar aan: december met zijn feestdagen. Echt feestvieren zal er dit jaar niet inzitten, toch weerhoudt dit niet om onze geliefden en naasten een kleine attentie te geven. Dit brengt ons weer bij volgende vraag: help wat moet ik nu weer cadeau doen? Op die vraag een deftig antwoord geven is niet simpel. Maar ben je op zoek naar een cadeau voor een loper? Dan kan ik je helpen met volgende tips.

Hardloopboeken

Een loper vertelt graag over zijn belevenissen op zijn training of wedstrijd, klaagt over een pijntje hier of daar…en dit elk familiefeestje. Ben je zijn bekende verhalen beu? Doe hem dan een boek over hardlopen cadeau. Zo is hij even zoet met het lezen van andermans verhalen of kan hij zijn kennis nog wat uitbreiden. Dit levert weer wat nieuwe verhalen op. Leuke boeken zijn zoal:

 • Van Columbus tot Corona
 • Runninggirl
 • Born to run
 • Trainen als een atleet
 • Ales wat je wil weten over hardlopen
 • Eten als een atleet, de hardloperseditie

Loopgadget

Oke een nieuw sporthorloge is misschien wel beetje te duur, maar er zijn genoeg andere spulletjes waar je een loper blij mee kunt maken. Denk daarbij ook eens aan zijn herstel en stabiliteitstraining. Spullen genoeg, hier een klein lijstje:

 • looplichtje
 • loopmuts
 • looppetje
 • startnummer magneetjes
 • foamroller
 • elastische weerstandsband
 • massageroller

en last but not least: een cadeaubon

Kledij zelf is heel persoonlijk. Iedere loper heeft zo zijn voorkeur voor bepaald shirt of broek. Om over de hardloopschoenen nog maar te zwijgen. Echter kan je ook gewoon een bon geven van een hardloopwinkel. Hier is een loper meestal heel blij mee…want als hij naar een hardloopwinkel gaat, is dat zoals een kind in een snoepwinkel.

En wat ga je geven aan je lopende familielid deze feestdagen? Heb je zelf nog cadeautips om aan een loper te geven? Ik lees het allemaal even graag.

Liefs
Linda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.