finally run-blogs,  Uncategorized

Wat heeft 2020 nog allemaal in petto?

2020 is al een paar dagen bezig. Terugkijken heb ik al gedaan, tijd dus om eens vooruit te kijken. Wat staat er op zoal op til voor 2020? Heb ik nog nieuwe doelen op persoonlijk en sportief vlak? Of haal ik oude doelen van onder het stof?

Mijn persoonlijke doelen zijn dit jaar simpel: een paar kilo’s kwijt geraken en mijn blog terug op gang krijgen. Zoals jullie merken, ben ik mijn regelmaat in schrijven een beetje kwijt. Niet omdat ik geen ideeën heb. Eerder het tegenovergestelde: zoveel ideeën die ik maar niet uitgewerkt krijg. Binnenkort ga ik mijn site nog eens onder de loep nemen en wat aanpassingen uitvoeren. Daarnaast ga ik met een planner werken, zodat het niet meer bij gedachten en losse opmerkingen blijft. Tips hierover zijn meer dan welkom.

Mijn hardloopambities voor 2020 heb ik na mijn marathon van Berlijn reeds grotendeels uitgewerkt. Zoals ik al besloten heb, ga ik wat meer op snelheid trainen. Zo wil ik wel eens zien hoe rap ik kan zijn, of er een echte speedy slak in me zit of niet? Wedstrijden had ik merendeels bepaald voor 2020. Kleine wedstrijden bekijk ik tussendoor. Daarnaast heb ik 2 tussendoelen bepaald: een rappe 5 kilometer tijdens de natuurlopen van Lier en een rappe 10 km tijdens een thuiswedstrijd (Dwars door Turnhout). Mijn hoofddoel voor 2020 is de halve marathon. Welke, dat is nog een klein vraagstuk. Het plan was die van Brussel, echter ben ik niet zeker of die dit jaar doorgaat. Dus ben ik nog op zoek naar een alternatief rond oktober. Ook hier tips welkom.

Daarnaast is er nog een grote verandering op til. Eentje die ik zo spannend vind dat ik even getwijfeld heb deze te delen. Echter heb ik hier en daar al iets laten vallen. Daarmee bij deze: mijn man en ik zijn bezig een hondje te adopteren. Niet zomaar een hondje: een podenco van Spanje (jep dus zo een hondje vanuit een shelter en dit via Greyhoundsrescue.nl) Momenteel hebben we al eentje gekozen en volgende week volgt er het huisbezoek. (Spannend..en vreselijke zenuwen) Of het hondje er echt komt of niet, dat is dus nog even afwachten.

Ik kijk uit naar jullie tips en als er onderwerpen zijn die je graag ziet terugkomen op mijn blog, dan hoor ik het ook graag.

Liefs Linda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.