Storytime

Blog update – hoe gaat het nu verder?

Tijdje geleden he. Mijn leven is een tijdje heel hectisch geweest door al die ballen in de lucht te houden. Daarom ben ik even gestopt met bloggen, een bal minder om in de lucht te houden. Toch bleef het ergens kriebelen en er echt afscheid van nemen, kon ik niet.

Momenteel ben ik aan het herstellen van mijn enkel operatie en had ik wat tijd over. Mijn eerste examenperiode was zwaar, dat wel. Maar het studeren en werken, bevalt me wel goed. Ook merk ik dat ik het bloggen miste. Dus werd het tijd om alles nogmaals es op een rijtje te zetten. Dit semester heb ik enkel 2 examens en 2 permanente opdrachten. Tijd dus om het bloggen er terug tussen te proppen.

Zo heb ik weeral een boel ideeën die ik met jullie wil delen, zoals natuurlijk over mijn operatie en mijn examens. Maar er staat nog zoveel meer op de planning.

Over planning gesproken, dit brengt me bij de volgende update van mijn blog. Ik ga binnenkort een nieuwe rubriek introduceren: organiseren/desk life (twijfel nog tussen de 2). Hierin neem ik jullie mee in mijn planning. Maar evengoed hoe ik mijn bureau organiseer of welke apps ik nuttig vind. Meer ga ik voorlopig niet prijsgeven. Als je benieuwd naar de nieuwe rubriek bent, hou dan zeker mijn blog in het oog (lanceer datum ergens in maart)

Daarnaast ga ik natuurlijk terug in conditie moeten geraken. Mijn 2de enkeloperatie (hierover dus meer in volgende blog) is goed verlopen en de revalidatie kan terug starten. Daarnaast sukkel ik ook weer beetje met mijn gewicht en ben ik nog altijd op zoek naar een goed aanvulling naast het wandelen. Wordt het nu pilates, yoga of toch maar simpele krachttraining? De zoektocht gaat binnenkort van start.

Zoals je leest, staan er al een boel leuke blogs in de pijplijn. Maar ik ben ook benieuwd naar jullie wensen. Waarover willen jullie lezen? Zijn er misschien dingen wat je altijd over mij hebt willen weten, shoot. Ik ben echt nieuwsgierig naar jullie mening.

Liefs
Linda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.