maandoverzichten

Recap maart 2023

Maart, een maand waarover graag zou vertellen over: . zalige wandelingen, leuke foto’s gemaakt, korte jogrondjes, ritjes te paard… Echter niets van dit alles is er gebeurd. Eigenlijk is er niet veel te melden. Of toch wel een beetje: over mijn trap en dat ik terug op de rails kom met mijn blog. Daarnaast was maart heel nat. 

Voorbije jaren waren we echt verwend geweest. Ik heb zelfs mijn foto’s van voorbije jaren van maart erbij genomen…zonnige, warmere dagen stonden toen op het menu. Dit jaar werden we getrakteerd op echte maartse buien. Veel buien, onze wei stond regelmatig bijna blank.

In het begin van de maand vond ik het nog niet zo erg. Zoals ik vorige keer al vermeldde kreeg ik echt op 1 maart een trap van een pony recht op mijn borstkas. Gevolg: barstje in het borstbeen, gekneusde ribben en een gekneusde linkerhand. 

Die eerste dagen waren pijnlijk. Ik leefde in een roes van pijnstillers. Zelfs dan kon ik amper ervan slapen. Ik probeerde het nooit echt te laten merken hoeveel pijn ik had, want het was mijn eigen stomme fout. Volgens mijn kopje he. Natuurlijk was het gewoon een stom ongeluk. maar ik ben een strenge rechter voor mezelf.

Ik zal even de situatie proberen te scheppen. Ik was met mijn paard bezig en mijn zus haar pony was rond aan het trippelen. Ik had ze heel de tijd in het zicht. Totdat ik even bukte. Toen ik me omdraaide, stond ze daar. Ik vermoed dat ik tegen haar achterhand kwam (dit moment is me onduidelijk), ineens smijt ze haar beide benen naar achter. Even dacht ik: het valt nog mee. Ik stond redelijk dicht…en ineens ging het licht bijna uit.

De eerste 14 dagen kon ik maar juist werken en dan veel rusten. De pijn was er constant, ondanks de zware pijnstillers. Reken daarbij de vermoeidheid van moeilijk slapen…Die eerste weken zijn voorbij zonder dat ik er echt herinneringen aan heb.

Desondanks is het me toch gelukt, terug te starten met regelmatig bloggen. Omdat ik niet veel anders kon doen en ik een beetje uitgelezen en uitgekeken was, had ik eens diep nagedacht over mijn blog.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het nog altijd supergraag doe, maar structuur erin mis. Daarom heb ik terug trello opgestart. HIermee plande ik de blogs op finally run. 

Ondanks het slechte begin, kan ik zo maart toch nog positief afsluiten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.