books

boeken die ik wil lezen na mijn operatie

Ik ben een serie-lezer. Niet dat ik enkel series lees, ik lees zowat alles. Gevolg is dat ik dus altijd wel ergens een stapel boeken heb liggen. Een heleboel boeken staan op mijn ’te lezen’ lijstje en liggen ergens wel klaar. Momenteel ben ik gekluisterd aan de zetel. Veel doen zit er toch niet in. Tijd genoeg dus om een stapel boeken weg te werken.

De volksjury

Crime is één van mijn favoriete genres. Echt gebeurde misdaden zijn nog toffer (om te lezen he). De Volksjury heb ik leren kennen als podcast. Deze toffe madammen konden het verhaal zo smakelijk brengen. Dit zorgde er zeker voor dat ik nieuwsgierig ben geworden naar hun boek. Dus staat hun boek zeker om mijn lijstje.

Tussen je oren, onder de cap

Paardrijden, iets wat ik heel graag deed. Jep deed, want momenteel heb ik vreselijke angst om op mijn paard te stappen. Voorlopig gaat rijden nog een heel lange tijd duren. Toch hoop ik dat dit boek me al wat inzicht in mijn angst kan bieden. Of ik ooit er nog op kruip, dat zal de toekomst uitwijzen.

De edele kunst van not giving a f*ck.

Me altijd druk maken om wat mensen van me denken, doe ik niet zoveel meer. Echter is er ergens toch een stemmetje dat me altijd onzeker maakt, me ‘perfect’ wil maken. Af en toe vraag ik me zelfs af of dit echt alles is wat het leven te bieden heeft. Benieuwd of dit boek me ervan af kan helpen.

How blogs works

Toen ik begon te bloggen had ik dit boek al eens gelezen. Het heeft me heel wat bijgebracht. Omdat ik het zo interessant vond en heel wat bruikbare tips eruit gehaald heb, wil ik het allemaal eens opfrissen. Zien of ik op het goede spoor zit.

Bloggen doe je zo en Beter Bloggen

2 boeken die ik een hele tijd terug gekocht heb. Totaal uit het oog verloren en nog helemaal niks mee gedaan. Tijd dus om ze eens te lezen.

Eve Dallas -serie

n meerdere boeken tegelijk lezen, is voor mij een gewoonte. Buiten de non-fictie, lees ik ook gewoon romans. Dit kan echt vanalles zijn, van stationromannetjes tot Scandinavische thrillers (om wat voorbeelden te geven). Gewoon leuke boeken die vlot lezen, je meeslepen en je wat ontspanning bieden. Of boeken waarbij je moet nadenken, het maakt me niet uit. Zolang ik maar lees. Momenteel staat de Eve Dalles-reeks van JD Robb op mijn e-book. Gestart een maand voor mijn operatie en al aan deel 10.

Zo dit is mijn lijstje waar ik toch zeker 1 maand mee toe kom. De recensies van de boeken volgen.

Liefs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.